Grafisch mobiel led video display

Het mobiele grafische display van Q-Lite,

Het krachtigste medium om te imponeren.

Q-Lite grafische displays bieden de meest indrukwekkende resultaten op het gebied van elektronische informatie.
Weergave van sportwedstrijd, promotiefilm, nieuws– en weersinformatie, Twitter berichten of sms berichten, of zelf een live video film kortom, alles kan weergegeven worden op dit mobiel LED scherm.

Een automatische helderheidsregeling zorgt voor een optimale lichtsterkte in functie van het omgevingslicht. De hoge intensiteit zorgt ervoor dat de weergegeven informatie perfect zichtbaar is indien het display in volle zon staat.

Het spreekt voor zich dat  dit tot adembenemende resultaten kan leiden.                          De displays laten zich eenvoudig programmeren en alles kan vooraf gesimuleerd worden op het beeldscherm van uw PC.
De aansturing door een player-PC kan plaatsvinden via het TCP/IP netwerk of via internet.                                                                                                                  

Q-Lite biedt naast vele standaardmodellen ook een oplossing op maat.                       Hierbij wordt steeds rekening gehouden met alle mogelijke omstandigheden in de omgeving; de leesafstand, de zichthoek, …                                                                          Al deze factoren bepalen de configuratie en de prijs van de het gekozen systeem.           De Q-Lite mobiele grafische displays worden gemaakt volgens de nieuwste technologieën en met hoogwaardige materialen.