LED displays

Het Grafische LED display van Q-Lite,

een krachtig medium om te imponeren!

Q-Lite grafische displays bieden de meest indrukwekkende resultaten op het gebied van elektronische informatie. Zowel teksten , grafische afbeeldingen als video kunnen afwisselend of gecombineerd getoond worden.                                          Het spreekt voor zich dat dit tot adembenemende resultaten kan leiden!

De displays laten zich eenvoudig programmeren en alles kan vooraf gesimuleerd worden op het beeldscherm van uw PC. Een automatische helderheidsregeling zorgt voor een optimale lichtsterkte in functie van het omgevingslicht.                                                       De aansturing door een player-PC vindt plaats via het TCP/IP netwerk of via internet.

Q-Lite biedt naast vele standaardmodellen ook een oplossing op maat.  Hierbij wordt  steeds rekening gehouden met alle mogelijke omstandigheden in de omgeving; de leesafstand, de zichthoek, …                                                                                                 Al deze factoren bepalen uiteindelijk de configuratie en de prijs van het gekozen systeem.

Q-Lite grafische displays worden gemaakt volgens de nieuwste technologieën en met hoogwaardige materialen.