Over ons

Q-lite is een veelzijdig, vernieuwend en grensverleggend bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische informatiesystemen zoals lichtkranten, scoreborden en grafische displays.

Q-lite is gelegen in de enclave gemeente Baarle-Hertog/Nassau op de grens van België en Nederland. De activiteiten van Q-lite blijven echter niet beperkt tot België en Nederland. Tot ver buiten de Europese grenzen is Q-lite bekend om zijn uitstekende kwaliteit en voortreffelijke service.

Met een enthousiast team van circa 45 mensen, met diverse specialiteiten en opleidingen, wordt bij Q-lite alles in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Dankzij meer dan 25 jaar productie-ervaring en het uitvoeren van duizenden maatwerkprojecten is Q-lite uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van elektronische informatiesystemen in de Benelux.

Net zoals het bedrijf zelf, is ook het assortiment van Q-Lite de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid. Zo biedt het onder meer lichtkranten voor indoor en outdoor toepassingen, tijd- en temperatuurdisplays, single-line en multi-line panelen, scorebordengrafische displays, full color LED displays en videowalls, parking- en verkeerssignalisatie, prijsaanduidings-borden voor benzinestations…  De verschillende systemen kunnen steeds worden gecombineerd en geïntegreerd voor nog meer effect.

Q-lite producten kom je tegen in alle sectoren: van dienstverlening tot grote industriële ondernemingen, van luchthavens tot op de bergtoppen…
In samenspraak met u zoekt Q-lite steeds naar de meest geschikte oplossing en voert de opdracht uit van ontwerp tot plaatsing, waar ook ter wereld.
Hier zit u bv. het productie proces waar alle componenten om de printplaten gezet worden.

U ziet het, Q-lite is het juiste adres voor alles op gebied van elektronische informatiesystemen want … Q-lite has no limits!